hubungi kita
Digitizer kanggo ipad
Lcd Lan Tutul Layar Oled Lan Tutul Layar
Lcd Lan Tutul Layar Oled Lan Tutul Layar
Lcd Lan Tutul Layar Oled Lan Tutul Layar
Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe
Program Mitra
spanduk5

SCRC TECH CO.,LTD

Pabrik layar ponsel SCRCTECH dumunung ing Dongguan, kutha asale sing misuwur ing luar negeri, "kutha manufaktur sing misuwur ing China". Iki nandur modhal lan diadegake dening SCRCTECH CO., LTD ing 2016. Iku pabrik layar ponsel sing didominasi layar ponsel lan dicocogake karo aksesoris ponsel, nggabungake R&D, produksi lan penjualan. Pabrik iki jembaré ​​5.000 meter persegi. Ana luwih saka 100 karyawan ing pabrik. Ana 15 jalur produksi kanthi teknologi canggih ing donya, lan peralatan teknis canggih wis dikenalake, kayata mesin laminating, separator, lan mesin defoaming. Layar ponsel wis ngalami prosedur inspeksi kualitas sing ketat sadurunge ninggalake pabrik, lan tingkat cacat tetep ing ngisor 0,63%, sing luwih murah tinimbang rata-rata industri.